Týdenní menu

Polední MENU 19. 11. – 22. 11. 2024

Úterý:

Polévka: Brokolicová (A1,A7)

MENU1: Vepřová játra na slanině, houskový knedlík (A1)

MENU2: Boloňské špagety sypané sýrem (A1,A7)

Středa:

Polévka:  Kuřecí vývar s nudlemi a zeleninou  (A1,A9)

MENU1:  Kuřecí nudličky na žampionech, dušená rýže  (A1)

MENU2:  Kančí plec na šípkové omáčce, houskový knedlík (A1,A7)

Čtvrtek:

Polévka:  Zelná s uzeninou (A1)

MENU 1: Přírodní vepřový řízek, vařené brambory (A1,A7)

MENU2: Vepřové výpečky, kysané zelí, bramborový knedlík (A1,A3)

Pátek:

Polévka:  Cibulačka (A1,A9)

MENU1:  Plněný vepřový řízek, vařené brambory  (A1,A3)

MENU2:  Nadívané kuřecí stehno, dušená rýže (A1,A7,A3)

 

MENU3: Smažený sýr, hranolky nebo vařené brambory (A1,A3,A7)   129,-

 

V. I. P 1: 200g Kapr na roštu, opékané brambory (A1,A4)

 

V. I. P 2 : 300g Těstoviny s kuřecím masem a sýrovou omáčkou (A1,A7)

V. I. P. 3: 150g Kuřecí steak zapečený šunkou a sýrem, hranolky (A1,A7)

V. I. P. 4: 150g Medailonky z vepřové panenky s česnekovou omáčkou, hranolky (A1,A7)

V. I. P. 5: 150g Kuřecí ďábelská směs, hranolky (A1,A3)

V. I. P.6: 150g Strips burger, hranolky (A1,A3,A7)

V. I. P. 7: 150g Vepřový řízek v bramboráku, obloha (A1,A3)

V. I. P. 8: 300g Pečená vepřová žebra, hořčice, chléb (A1,A3,A7,A10)

CENA MENU 1: 109,-

CENA MENU 2: 119,-

CENA VIP MENU: 159,-

Alergeny: A1- obiloviny (lepek), A2- korýši, A3- vejce, A4- ryby, A5- podzemnice olejná (arašídy), A6- sója, A7- mléko, A8- skořápkové plody, A9- celer, A10- hořčice, A11- sezamové semínka, A12- oxid siřičitý a siřičitany, A13- vlčí bob - lupina, A14- měkkýši