Týdenní menu
Polední MENU 31. 1. – 3. 2. 2023
Úterý:
Polévka: Hrstková (A1)
MENU1: Vepřové rizoto sypané sýrem, okurek (A1,A7)
MENU2: Smažený vepřový kotlet, bramborový salát (A1,A3,A7)
MENU2: Uzené maso, křenová omáčka, houskový knedlík (A1,A7)
Středa:
Polévka: Hovězí vývar s nudlemi a zeleninou (A1,A9,A3)
MENU1: Líní ptáčci, dušená rýže (A1,A3)
MENU2: Vepřová pečeně, dýňové zelí, bramborový knedlík (A1,A3)
Čtvrtek:
Polévka: Gulášová (A1)
MENU 1: Kynuté knedlíky s ovocem, strouhaný tvaroh, máslo, cukr (A1,A7)
MENU2: Znojemská vepřová pečeně, dušená rýže (A1)
Pátek:
Polévka: Žampionový krém (A1,A7)
MENU1: Přírodní vepřový řízek, dušená rýže (A1)
MENU2: Plněná vepřová roláda, bramborová kaše (A1,A3,A7)
MENU3: Smažený sýr, vařené brambory (A1,A3,A7) 119,-
V. I. P 1: 200g Pečený kapr na bylinkách, vařené brambory (A1,A4,A7)
V. I. P 2 : 300g Pečená vepřová žebra, hořčice, chléb (A1,A3,A7,A10)
V. I. P. 3: 150g Vepřová panenka v bramboráku, obloha (A1,A3)
V. I. P. 4: 150g Kuřecí steak zapečený šunkou a sýrem, hranolky (A1,A7)
V. I. P. 5: 150g Smažený hermelín, hranolky (A1,A7,A3)
V. I. P.6: 300g Těstoviny s kuřecím masem po uhlířsku (A1,A7)
V. I. P.7: 300g Zeleninový salát s kuřecím masem a hermelínem, dresink (A1,A7,A3)
CENA MENU 1: 99,-
CENA MENU 2: 109,-
CENA VIP MENU: 149,-
Alergeny: A1- obiloviny (lepek), A2- korýši, A3- vejce, A4- ryby, A5- podzemnice olejná (arašídy), A6- sója, A7- mléko, A8- skořápkové plody, A9- celer, A10- hořčice, A11- sezamové semínka, A12- oxid siřičitý a siřičitany, A13- vlčí bob - lupina, A14- měkkýši