Týdenní menu
Polední MENU 11. 3. – 14. 3. 2025
Úterý:
Polévka: Zeleninová (A1)
MENU1: Hrachová kaše, opečená klobása, okurek, chléb (A1,A3,A7)
MENU2: Špagety s kuřecím masem a kukuřicí sypané sýrem (A1,A7)
MENU2: Smažená telecí játra, bramborový salát (A1,A3)
Středa:
Polévka: Hovězí vývar s nudlemi a zeleninou (A1,A9)
MENU1: Vepřové rizoto sypané sýrem, okurek (A1,A7)
MENU2: Pečená vepřová plec, játrová omáčka, houskový knedlík (A1)
Čtvrtek:
Polévka: Gulášová (A1)
MENU 1: Husarská vepřová roláda, bramborová kaše (A1,A7)
MENU2: Segedínský guláš, houskový knedlík (A1,A7)
Pátek:
Polévka: Česnečka (A1,A9,A3)
MENU1: Pikantní masová směs, dušená rýže (A1)
MENU2: Smažený sýr, vařené brambory (A1,A7,A3)
MENU3: 100g Smažená gouda, hranolky nebo vařené brambory (A1,A3,A7) 129,-
V. I. P 1: 150g Kuřecí steak zapečený nivou, hranolky (A1,A7)
V. I. P 2 : 150g Kuřecí prsa v bramboráku, obloha (A1,A3)
V. I. P. 3: 300g Těstoviny s kuřecím masem a sýrovou omáčkou (A1,A7)
V. I. P. 4: 150g Vepřový flamendr, hranolky (A1)
V. I. P. 5: 150g Medailonky z vepřové panenky s česnekovou omáčkou, krokety (A1,A7)
V. I. P. 6: 300g Zeleninový salát s vepřovými řízečky, dresink (A1,A7,A3)
V. I. P. 7: Pizza Margarita (A1,A7)
V. I. P. 8: 400g Pečená kačena, zelí, knedlík (A1)
V. I. P. 9: 300g Čínské nudle s kuřecím masem a zeleninou (A1)
CENA MENU 1: 109,-
CENA MENU 2: 119,-
CENA VIP MENU: 159,-
Alergeny: A1- obiloviny (lepek), A2- korýši, A3- vejce, A4- ryby, A5- podzemnice olejná (arašídy), A6- sója, A7- mléko, A8- skořápkové plody, A9- celer, A10- hořčice, A11- sezamové semínka, A12- oxid siřičitý a siřičitany, A13- vlčí bob - lupina, A14- měkkýši