Týdenní menu

Polední MENU 11. 3. – 14. 3. 2025

Úterý:

Polévka: Zeleninová (A1)

MENU1: Hrachová kaše, opečená klobása, okurek, chléb (A1,A3,A7)

MENU2: Špagety s kuřecím masem a kukuřicí sypané sýrem (A1,A7)

MENU2: Smažená telecí játra, bramborový salát (A1,A3)

Středa:

Polévka:  Hovězí vývar s nudlemi a zeleninou  (A1,A9)

MENU1:  Vepřové rizoto sypané sýrem, okurek  (A1,A7)

MENU2: Pečená vepřová plec, játrová omáčka, houskový knedlík (A1)

Čtvrtek:

Polévka:  Gulášová (A1)

MENU 1: Husarská vepřová roláda, bramborová kaše (A1,A7)

MENU2:  Segedínský guláš, houskový knedlík (A1,A7)

Pátek:

Polévka:  Česnečka (A1,A9,A3)

MENU1:  Pikantní masová směs, dušená rýže  (A1)

MENU2:  Smažený sýr, vařené brambory (A1,A7,A3)

 

MENU3: 100g Smažená gouda, hranolky nebo vařené brambory (A1,A3,A7)   129,-

 

V. I. P 1: 150g Kuřecí steak zapečený nivou, hranolky (A1,A7)

 

V. I. P 2 : 150g Kuřecí prsa v bramboráku, obloha (A1,A3)

V. I. P. 3: 300g Těstoviny s kuřecím masem a sýrovou omáčkou (A1,A7)

V. I. P. 4: 150g Vepřový flamendr, hranolky (A1)

V. I. P. 5: 150g Medailonky z vepřové panenky s česnekovou omáčkou, krokety (A1,A7)

V. I. P. 6: 300g Zeleninový salát s vepřovými řízečky, dresink (A1,A7,A3)

V. I. P. 7: Pizza Margarita  (A1,A7)

V. I. P. 8: 400g Pečená kačena, zelí, knedlík (A1)

V. I. P. 9: 300g Čínské nudle s kuřecím masem a zeleninou (A1)

CENA MENU 1: 109,-

CENA MENU 2: 119,-

CENA VIP MENU: 159,-

Alergeny: A1- obiloviny (lepek), A2- korýši, A3- vejce, A4- ryby, A5- podzemnice olejná (arašídy), A6- sója, A7- mléko, A8- skořápkové plody, A9- celer, A10- hořčice, A11- sezamové semínka, A12- oxid siřičitý a siřičitany, A13- vlčí bob - lupina, A14- měkkýši