Týdenní menu
Polední MENU 19. 11. – 22. 11. 2024
Úterý:
Polévka: Brokolicová (A1,A7)
MENU1: Vepřová játra na slanině, houskový knedlík (A1)
MENU2: Boloňské špagety sypané sýrem (A1,A7)
Středa:
Polévka: Kuřecí vývar s nudlemi a zeleninou (A1,A9)
MENU1: Kuřecí nudličky na žampionech, dušená rýže (A1)
MENU2: Kančí plec na šípkové omáčce, houskový knedlík (A1,A7)
Čtvrtek:
Polévka: Zelná s uzeninou (A1)
MENU 1: Přírodní vepřový řízek, vařené brambory (A1,A7)
MENU2: Vepřové výpečky, kysané zelí, bramborový knedlík (A1,A3)
Pátek:
Polévka: Cibulačka (A1,A9)
MENU1: Plněný vepřový řízek, vařené brambory (A1,A3)
MENU2: Nadívané kuřecí stehno, dušená rýže (A1,A7,A3)
MENU3: Smažený sýr, hranolky nebo vařené brambory (A1,A3,A7) 129,-
V. I. P 1: 200g Kapr na roštu, opékané brambory (A1,A4)
V. I. P 2 : 300g Těstoviny s kuřecím masem a sýrovou omáčkou (A1,A7)
V. I. P. 3: 150g Kuřecí steak zapečený šunkou a sýrem, hranolky (A1,A7)
V. I. P. 4: 150g Medailonky z vepřové panenky s česnekovou omáčkou, hranolky (A1,A7)
V. I. P. 5: 150g Kuřecí ďábelská směs, hranolky (A1,A3)
V. I. P.6: 150g Strips burger, hranolky (A1,A3,A7)
V. I. P. 7: 150g Vepřový řízek v bramboráku, obloha (A1,A3)
V. I. P. 8: 300g Pečená vepřová žebra, hořčice, chléb (A1,A3,A7,A10)
CENA MENU 1: 109,-
CENA MENU 2: 119,-
CENA VIP MENU: 159,-
Alergeny: A1- obiloviny (lepek), A2- korýši, A3- vejce, A4- ryby, A5- podzemnice olejná (arašídy), A6- sója, A7- mléko, A8- skořápkové plody, A9- celer, A10- hořčice, A11- sezamové semínka, A12- oxid siřičitý a siřičitany, A13- vlčí bob - lupina, A14- měkkýši