Týdenní menu

 

Polední MENU 5. 12. – 8. 12. 2023

Úterý:

Polévka: Hrachová (A1)

MENU1: Pečené kuřecí stehno, dušená rýže (A1)

MENU2: Vepřový guláš, houskový knedlík (A1)

MENU2: Smažený vepřový řízek, bramborový salát (A1,A3)

Středa:

Polévka:  Hovězí vývar s kapáním a zeleninou  (A1,A9,A3)

MENU1:  Plněný kuřecí závitek, dušená rýže  (A1,A3)

MENU2:  Vepřová pečeně, dýňové zelí, bramborový knedlík (A1,A3)

Čtvrtek:

Polévka:  Zelná s uzeninou (A1)

MENU1: Bavorské vdolky s povidly a šlehačkou (A1,A7)

MENU2:  Krůtí kostky na kari, dušená rýže (A1,A7)

Pátek:

Polévka:  Česnečka (A1,A9,A3)

MENU1:  Koprová omáčka, 2 ks vařené vejce, vařené brambory  (A1,A3,A7)

MENU2:  Smažený kuřecí řízek, bramborový salát  (A1,A3)

 

MENU3: Smažený hermelín, hranolky (A1,A3,A7)                      119,-

 

V. I. P 1: 200g Kapr na roštu, opékané brambory (A1,A4)

 

V. I. P 2 : 150g Steaková směs v bramboráku, obloha (A1,A3)

V. I. P. 3: 150g Medailonky z vepřové panenky s česnekovou omáčkou, hranolky (A1,A7)

V. I. P. 4: 150g Kuřecí nudličky v nivové omáčce, hranolky  (A1,A7)

V. I. P. 5: 150g  Kuřecí steak zapečený hermelínem, hranolky (A1,A7)

V. I. P.6: 300g Těstoviny po uhlířsku (A1,A7)

V. I. P. 7: 150g Vepřový flamendr, hranolky  (A1)

V. I. P. 8: Pečená vepřová žebra, hořčice, chléb (A1,A3,A7,A10)

CENA MENU 1: 99,-

CENA MENU 2: 109,-

CENA VIP MENU: 149,-

Celý týden 250g Pečený pstruh na bylinkách, vařené brambory (A1,A4,A7) 189,-

Alergeny: A1- obiloviny (lepek), A2- korýši, A3- vejce, A4- ryby, A5- podzemnice olejná (arašídy), A6- sója, A7- mléko, A8- skořápkové plody, A9- celer, A10- hořčice, A11- sezamové semínka, A12- oxid siřičitý a siřičitany, A13- vlčí bob - lupina, A14- měkkýši