Týdenní menu
Polední MENU 20. 5. – 23. 5. 2025
Úterý:
Polévka: Čočková (A1)
MENU1: Vepřová játra na cibulce, dušená rýže (A1)
MENU2: Sekaná pečeně, bramborová kaše (A1,A3,A7)
MENU2: Hovězí líčka s chřestem, bramborová kaše (A1,A3,A7)
Středa:
Polévka: Slepičí vývar s nudlemi a zeleninou (A1,A9)
MENU1: Smažený květák, vařené brambory (A1,A7,A3)
MENU2: Frankfurtská pečeně, houskový knedlík (A1)
Čtvrtek:
Polévka: Žampionová (A1,A7)
MENU1: Kynuté knedle s ovocem, strouhanka, máslo, cukr (A1,A7)
MENU2: Vepřová pečeně, dušený špenát, bramborový knedlík (A1,A3,A7)
Pátek:
Polévka: Smetanová česnečka (A1,A9,A3,A7)
MENU1: Bulgur s kuřecím masem a zeleninou (A1)
MENU1: Nadívané kuřecí stehno, dušená rýže (A1,A7,A3)
MENU3: 200g Smažené žampiony, hranolky nebo vařené brambory (A1,A3,A7) 129,-
V. I. P 1: 200g Kapr na roštu, opékané brambory (A1,A4)
V. I. P 2 : 150g Kuřecí steak zapečený chřestem a sýrem, hranolky (A1,A7)
V. I. P. 3: 150g Kuřecí nudličky v nivové omáčce, hranolky (A1,A7)
V. I. P. 4: 150g Kuřecí prso v bramboráku, obloha (A1,A3)
V. I. P. 5: 150g Medailonky z vepřové panenky s česnekovou omáčkou, hranolky (A1,A7)
V. I. P. 6: 300g Těstoviny po uhlířsku (kuřecí maso, cibule, slanina, kukuřice) (A1,A7)
V. I. P. 7: Žampionová pizza (A1,A7)
CENA MENU 1: 109,-
CENA MENU 2: 119,-
CENA VIP MENU: 159,-
Alergeny: A1- obiloviny (lepek), A2- korýši, A3- vejce, A4- ryby, A5- podzemnice olejná (arašídy), A6- sója, A7- mléko, A8- skořápkové plody, A9- celer, A10- hořčice, A11- sezamové semínka, A12- oxid siřičitý a siřičitany, A13- vlčí bob - lupina, A14- měkkýši