Týdenní menu

Polední MENU 31. 1. – 3. 2. 2023

Úterý:

Polévka: Hrstková (A1)

MENU1: Vepřové rizoto sypané sýrem, okurek (A1,A7)

MENU2:  Smažený vepřový kotlet, bramborový salát  (A1,A3,A7)

MENU2:  Uzené maso, křenová omáčka, houskový knedlík (A1,A7)

Středa:

Polévka:  Hovězí vývar s nudlemi a zeleninou  (A1,A9,A3)

MENU1:  Líní ptáčci, dušená rýže (A1,A3)

MENU2:  Vepřová pečeně, dýňové zelí, bramborový knedlík  (A1,A3)

Čtvrtek:

Polévka: Gulášová (A1)

MENU 1: Kynuté knedlíky s ovocem, strouhaný tvaroh, máslo, cukr (A1,A7)

MENU2:  Znojemská vepřová pečeně, dušená rýže (A1)

Pátek:

Polévka:  Žampionový krém (A1,A7)

MENU1:  Přírodní vepřový řízek, dušená rýže  (A1)

MENU2:  Plněná vepřová roláda, bramborová kaše (A1,A3,A7)

 

MENU3: Smažený sýr, vařené brambory (A1,A3,A7)                               119,-

 

V. I. P 1: 200g Pečený kapr na bylinkách, vařené brambory  (A1,A4,A7)

 

V. I. P 2 : 300g Pečená vepřová žebra, hořčice, chléb (A1,A3,A7,A10)

V. I. P. 3: 150g Vepřová panenka v bramboráku, obloha (A1,A3)

V. I. P. 4: 150g Kuřecí steak zapečený šunkou a sýrem, hranolky (A1,A7)

V. I. P. 5: 150g Smažený hermelín, hranolky (A1,A7,A3)

V. I. P.6: 300g Těstoviny s kuřecím masem po uhlířsku (A1,A7)

V. I. P.7: 300g Zeleninový salát s kuřecím masem a hermelínem, dresink (A1,A7,A3)

CENA MENU 1: 99,-

CENA MENU 2: 109,-

CENA VIP MENU: 149,-

Alergeny: A1- obiloviny (lepek), A2- korýši, A3- vejce, A4- ryby, A5- podzemnice olejná (arašídy), A6- sója, A7- mléko, A8- skořápkové plody, A9- celer, A10- hořčice, A11- sezamové semínka, A12- oxid siřičitý a siřičitany, A13- vlčí bob - lupina, A14- měkkýši