Týdenní menu

Polední MENU 20. 5. – 23. 5. 2025

Úterý:

Polévka: Čočková (A1)

MENU1: Vepřová játra na cibulce, dušená rýže (A1)

MENU2: Sekaná pečeně, bramborová kaše (A1,A3,A7)

MENU2: Hovězí  líčka s chřestem, bramborová kaše (A1,A3,A7)

 

Středa:

Polévka:  Slepičí vývar s nudlemi a zeleninou  (A1,A9)

MENU1:  Smažený květák, vařené brambory  (A1,A7,A3)

MENU2:  Frankfurtská pečeně, houskový knedlík (A1)

 

Čtvrtek:

Polévka: Žampionová (A1,A7)

MENU1: Kynuté knedle s ovocem, strouhanka, máslo, cukr (A1,A7)

MENU2: Vepřová pečeně, dušený špenát, bramborový knedlík (A1,A3,A7)

Pátek:

Polévka:  Smetanová česnečka (A1,A9,A3,A7)

MENU1:  Bulgur s kuřecím masem a zeleninou  (A1)

MENU1:  Nadívané kuřecí stehno, dušená rýže (A1,A7,A3)

 

MENU3: 200g Smažené žampiony, hranolky nebo vařené brambory (A1,A3,A7)   129,-

 

V. I. P 1: 200g Kapr na roštu, opékané brambory  (A1,A4)

 

V. I. P 2 : 150g Kuřecí steak zapečený chřestem a sýrem, hranolky (A1,A7)

V. I. P. 3: 150g Kuřecí nudličky v nivové omáčce, hranolky (A1,A7)

V. I. P. 4: 150g Kuřecí prso v bramboráku, obloha (A1,A3)

V. I. P. 5: 150g Medailonky z vepřové panenky s česnekovou omáčkou, hranolky (A1,A7)

V. I. P. 6: 300g Těstoviny po uhlířsku (kuřecí maso, cibule, slanina, kukuřice)  (A1,A7)

V. I. P. 7: Žampionová pizza (A1,A7)

CENA MENU 1: 109,-

CENA MENU 2: 119,-

CENA VIP MENU: 159,-

Alergeny: A1- obiloviny (lepek), A2- korýši, A3- vejce, A4- ryby, A5- podzemnice olejná (arašídy), A6- sója, A7- mléko, A8- skořápkové plody, A9- celer, A10- hořčice, A11- sezamové semínka, A12- oxid siřičitý a siřičitany, A13- vlčí bob - lupina, A14- měkkýši