Týdenní menu

Polední MENU 21. 1. – 24. 1. 2025

Úterý:

Polévka: Fazolová (A1)

MENU1: Hrachová kaše, 2 ks párek, okurek, chléb (A1,A3,A7)

MENU2: Ďábelská kuřecí směs, dušená rýže (A1)

MENU2: pečený bůček, kysané zelí, knedlík (A1)

Středa:

Polévka:  Slepičí vývar s nudlemi a zeleninou  (A1,A9)

MENU1:  Krůtí rizoto sypané sýrem, okurek  (A1,A7)

MENU2:  Rajská omáčka, masové kuličky, houskový knedlík (A1,A3)

Čtvrtek:

Polévka:  Zelná s uzeninou (A1)

MENU 1: Kynuté knedle s ovocem, strouhanka, máslo, cukr (A1,A7)

MENU2: Smažený květák, vařené brambory (A1,A3,A7)

MENU3: Zabijačkový guláš, houskový knedlík (A1)

Pátek:

Polévka:  Česnečka (A1,A9,A3)

MENU1:  Těstoviny s kuřecím masem a sýrovou omáčkou  (A1,A7)

MENU2:  Smažený vepřový řízek, vařené brambory (A1,A3,A7)

 

MENU3: Smažený sýr, hranolky (A1,A3,A7)   129,-

 

V. I. P 1: 150g Steaková směs v bramboráku, obloha (A1,A3)

 

V. I. P 2 : 150g Kuřecí nudličky na žampionech, hranolky (A1)

V. I. P. 3: 150g Medailonky z vepřové panenky s pepřovou omáčkou, opékané brambory (A1,A7)

V. I. P. 4: 300g Těstoviny po uhlířsku (kuřecí prso, slanina, cibule, smetanová omáčka) (A1,A7)

V. I. P. 5: 150g Krůtí játra na grilu, opékané brambory (A1)

V. I. P.6: 300g Zeleninový salát s kuřecím masem, dresink (A1,A3)

V. I. P. 7: Žampionová pizza (A1,A7)

V. I. P. 8: 300g Pečená vepřová žebra, hořčice, chléb (A1,A3,A7,A10)

CENA MENU 1: 109,-

CENA MENU 2: 119,-

CENA VIP MENU: 159,-

Alergeny: A1- obiloviny (lepek), A2- korýši, A3- vejce, A4- ryby, A5- podzemnice olejná (arašídy), A6- sója, A7- mléko, A8- skořápkové plody, A9- celer, A10- hořčice, A11- sezamové semínka, A12- oxid siřičitý a siřičitany, A13- vlčí bob - lupina, A14- měkkýši