Týdenní menu

 

Polední MENU 18. 6. – 21. 6. 2024

Úterý:

Polévka: Hrachová (A1)

MENU1: Kuře na paprice, těstoviny (A1)

MENU2: Smažený kotlet, bramborový salát (A1,A3)

Středa:

Polévka:  Slepičí vývar s nudlemi a zeleninou (A1,A9)

MENU1:  Krůtí rizoto sypané sýrem, okurek (A1,A7)

MENU2:  Rajská omáčka, masové kuličky, houskový knedlík (A1,A3)

Čtvrtek:

Polévka:  Gulášová (A1)

MENU1: Bavorské vdolky s povidly a šlehačkou (A1,A7)

MENU2:  Křenová omáčka, uzené maso, houskový knedlík (A1,A7)

MENU2: Plněný vepřový závitek, dušená rýže (A1,A3)

Pátek:

Polévka:  Kuřecí krémová polévka  (A1,A7)

MENU1:  Koprová omáčka, 2 ks vařené vejce, vařené brambory (A1,A3,A7)

MENU2: Smažený sýr, vařené brambory  (A1,A3,A7)

 

MENU3: Smažené žampiony, hranolky nebo vařené brambory (A1,A3,A7)     129,-

 

V. I. P 1: 250g Pstruh na másle, vařené brambory (A1,A4,A7)

 

V. I. P 2 : 150g Řízečky ze sumce, vařené brambory (A1,A4,A3,A7)

V. I. P. 3: 150g Kuřecí steak zapečený šunkou a sýrem, hranolky (A1,A7)

V. I. P. 4: 150g Vepřový steak se šunkou a vejcem, hranolky  (A1,A3)

V. I. P. 5: 100g  Smažený sýr v bramboráku, obloha  (A1,A3,A7)

V. I. P. 6: 300g Těstoviny s kuřecím masem a houbovou omáčkou (A1,A7)

V. I. P. 7: 300g Zeleninový salát s rybími prsty, dresink (A1,A3,A4)

V. I. P. 8: 150g Kuřecí nudličky na žampionech, hranolky nebo dušená rýže (A1,A7)

CENA MENU 1: 109,-

CENA MENU 2: 119,-

CENA VIP MENU: 159,-

Alergeny: A1- obiloviny (lepek), A2- korýši, A3- vejce, A4- ryby, A5- podzemnice olejná (arašídy), A6- sója, A7- mléko, A8- skořápkové plody, A9- celer, A10- hořčice, A11- sezamové semínka, A12- oxid siřičitý a siřičitany, A13- vlčí bob - lupina, A14- měkkýši