Týdenní menu

Polední MENU 13. 2. – 14. 2. 2020

Od 11:00 do 14:30 nebo do vyprodání zásob

Čtvrtek:

Polévka: Frankfurtská (A1)

MENU1: Kynuté knedlíky s meruňkami sypané strouhankou, cukrem a máslem (A1, A3,A7)

MENU2: Pečené vepřové koleno, zelí, houskový knedlík (A1,A3)

 

Pátek:

Polévka: Černá zabijačková (A1, A3)

MENU1: Maďarské lečo s uzeninou, chléb (A1,A3,A7)

MENU2: Smažený holandský řízek, bramborový salát  (A1,A3,A7)

Po celý týden MENU 3 a V.I.P. MENU, včetně polévky dle denní nabídky, do 14:30

MENU3: Sýr v bramboráku, obloha (A1, A3)

95,-

V. I. P.: 150g Kuřecí steak zapečený hermelínem, hranolky (A1,A7)

115,-

CENA MENU 1: 75,-

CENA MENU 2: 85,-

Alergeny: A1- obiloviny (lepek), A2- korýši, A3- vejce, A4- ryby, A5- podzemnice olejná (arašídy), A6- sója, A7- mléko, A8- skořápkové plody, A9- celer, A10- hořčice, A11- sezamové semínka, A12- oxid siřičitý a siřičitany, A13- vlčí bob - lupina, A14- měkkýši