Týdenní menu
Polední MENU 7. 2. – 10. 2. 2023
Úterý:
Polévka: Hrachová (A1)
MENU1: Zapečené boloňské lasagne (A1,A3,A7)
MENU2: Smažený kuřecí řízek nebo rybí karbanátek, bramborový salát (A1,A3,A7)
MENU2: Hovězí líčka na víně a kořenové zelenině, šťouchané brambory (A1,A7)
Středa:
Polévka: Hovězí vývar s nudlemi a zeleninou (A1,A9,A3)
MENU1: Zapečená žemlovka s jablky (A1,A3,A7)
MENU2: Svíčková na smetaně, houskový knedlík (A1,A7)
Čtvrtek:
Polévka: Zelná s uzeninou (A1)
MENU 1: Bavorské vdolky s povidly a šlehačkou (A1,A7)
MENU2: Znojemské biftečky, vařené brambory (A1,A3,A7)
Pátek:
Polévka: Uzená s kroupami (A1,A9)
MENU1: Vepřové nudličky na žampionech, dušená rýže (A1)
MENU2: Kuřecí stehenní steak s pikantní omáčkou, vařené brambory (A1,A7)
MENU3: Smažené rybí filé, vařené brambory (A1,A3,A7,A4) 119,-
V. I. P 1: 200g Kapr na roštu, opékané brambory (A1,A4)
V. I. P 2 : 150g Kuřecí steak zapečený gorgonzolou, hranolky (A1,A7)
V. I. P. 3: 150g Vepřový kotlet na grilu s vejcem a šunkou, opékané brambory (A1,A3)
V. I. P. 4: 150g Steaková směs v bramboráku, obloha (A1,A3)
V. I. P. 5: 150g Loupežnická kapsa, hranolky (A1,A7)
V. I. P.6: 250g Pečené králičí stehno, šťouchané brambory (A1,A7)
V. I. P.7: 300g Bramborové nočky se sýrovou omáčkou a kuřecím masem (A1,A7,A3)
Celý týden- 300g Pstruh na másle, vařené brambory (A1,A4,A7) 199,-
CENA MENU 1: 99,-
CENA MENU 2: 109,-
CENA VIP MENU: 149,-
Alergeny: A1- obiloviny (lepek), A2- korýši, A3- vejce, A4- ryby, A5- podzemnice olejná (arašídy), A6- sója, A7- mléko, A8- skořápkové plody, A9- celer, A10- hořčice, A11- sezamové semínka, A12- oxid siřičitý a siřičitany, A13- vlčí bob - lupina, A14- měkkýši