Týdenní menu
Polední MENU 21. 1. – 24. 1. 2025
Úterý:
Polévka: Fazolová (A1)
MENU1: Hrachová kaše, 2 ks párek, okurek, chléb (A1,A3,A7)
MENU2: Ďábelská kuřecí směs, dušená rýže (A1)
MENU2: pečený bůček, kysané zelí, knedlík (A1)
Středa:
Polévka: Slepičí vývar s nudlemi a zeleninou (A1,A9)
MENU1: Krůtí rizoto sypané sýrem, okurek (A1,A7)
MENU2: Rajská omáčka, masové kuličky, houskový knedlík (A1,A3)
Čtvrtek:
Polévka: Zelná s uzeninou (A1)
MENU 1: Kynuté knedle s ovocem, strouhanka, máslo, cukr (A1,A7)
MENU2: Smažený květák, vařené brambory (A1,A3,A7)
MENU3: Zabijačkový guláš, houskový knedlík (A1)
Pátek:
Polévka: Česnečka (A1,A9,A3)
MENU1: Těstoviny s kuřecím masem a sýrovou omáčkou (A1,A7)
MENU2: Smažený vepřový řízek, vařené brambory (A1,A3,A7)
MENU3: Smažený sýr, hranolky (A1,A3,A7) 129,-
V. I. P 1: 150g Steaková směs v bramboráku, obloha (A1,A3)
V. I. P 2 : 150g Kuřecí nudličky na žampionech, hranolky (A1)
V. I. P. 3: 150g Medailonky z vepřové panenky s pepřovou omáčkou, opékané brambory (A1,A7)
V. I. P. 4: 300g Těstoviny po uhlířsku (kuřecí prso, slanina, cibule, smetanová omáčka) (A1,A7)
V. I. P. 5: 150g Krůtí játra na grilu, opékané brambory (A1)
V. I. P.6: 300g Zeleninový salát s kuřecím masem, dresink (A1,A3)
V. I. P. 7: Žampionová pizza (A1,A7)
V. I. P. 8: 300g Pečená vepřová žebra, hořčice, chléb (A1,A3,A7,A10)
CENA MENU 1: 109,-
CENA MENU 2: 119,-
CENA VIP MENU: 159,-
Alergeny: A1- obiloviny (lepek), A2- korýši, A3- vejce, A4- ryby, A5- podzemnice olejná (arašídy), A6- sója, A7- mléko, A8- skořápkové plody, A9- celer, A10- hořčice, A11- sezamové semínka, A12- oxid siřičitý a siřičitany, A13- vlčí bob - lupina, A14- měkkýši