Týdenní menu

Polední MENU 9. 9. – 12. 9. 2025

Úterý:

Polévka: Hrachová (A1)

MENU1: Krůta ala bažant, dušená rýže (A1)

MENU2: Pečené vepřové koleno, chléb, hořčice  (A1,A3,A7,A10)

MENU2: Smažený karbanátek, vařené brambory (A1,A3,A7)

Středa:

Polévka: Slepičí vývar s nudlemi a zeleninou  (A1,A9)

MENU1:  Kuřecí rizoto sypané sýrem, okurek  (A1,A7)

MENU2:  Frankfurtská pečeně, houskový knedlík (A1)

Čtvrtek:

Polévka: Frankfurtská (A1)

MENU1: Plněný vepřový závitek, dušená rýže (A1,A3)

MENU2: Bramborové knedlíky plněné uzeninou, kysané zelí (A1,A3)

Pátek:

Polévka:  Česnečka (A1,A9,A3)

MENU1:  Těstoviny s kuřecím masem a sýrovou omáčkou (A1,A7)

MENU2:  Smažený kuřecí řízek, vařené brambory (A1,A7,A3)

 

MENU3: 100g Smažený sýr, vařené brambory nebo hranolky (A1,A3,A7)   139,-

 

V. I. P 1: 150g Vepřová kotleta se šunkou a vejcem, hranolky  (A1,A3)

 

V. I. P 2 : 150g Kuřecí nudličky v nivové omáčce, hranolky (A1,A7)

V. I. P. 3: 150g Řízkové duo v bramboráku (kuřecí, vepřové), obloha (A1,A3)

V. I. P. 4: 200g Kapr na roštu, opékané brambory (A1,A4)

V. I. P. 5: 300g Smetanové brambory s kuřecím masem a zeleninou (A1,A7)

V. I. P. 6: 150g Vepřový flamendr, hranolky  (A1)

V. I. P. 7: Šunková pizza (A1,A7)

CENA MENU 1: 119,-

CENA MENU 2: 129,-

CENA VIP MENU: 169,-

Alergeny: A1- obiloviny (lepek), A2- korýši, A3- vejce, A4- ryby, A5- podzemnice olejná (arašídy), A6- sója, A7- mléko, A8- skořápkové plody, A9- celer, A10- hořčice, A11- sezamové semínka, A12- oxid siřičitý a siřičitany, A13- vlčí bob - lupina, A14- měkkýši