Týdenní menu

 

 

Polední MENU 15. 6. – 18. 6. 2020

Od 11:00 do 14:30 nebo do vyprodání zásob

Úterý:

Polévka: Čočková (A1)

MENU1: Kuře na paprice, těstoviny  (A1,A3)

MENU2:  Smažený karbanátek, vařené brambory  (A1,A3,A7)

 

Středa:

Polévka: Hovězí vývar s játrovými knedlíčky, nudlemi a zeleninou (A1,A9,A3)

MENU1: Bratislavské pečené kuře, houskový knedlík (A1,A7,A3)

MENU2: Smažený sýr, hranolky (A1,A3,A7)

 

Čtvrtek:

Polévka: Frankfurtská (A1)

MENU1: Bavorské vdolky s povidly a šlehačkou  (A1,A3,A7)

MENU2: Smažená kuřecí prsa v pivním těstíčku, vařené brambory (A1,A3,A7)

 

Pátek:

Polévka: Česnečka (A1, A3,A9)

MENU1: Čočka na kyselo, 2 ks vařené vejce, chléb (A1,A3,A7)

MENU2: Smažený vepřový řízek, vařené brambory (A1,A3,A7)

Po celý týden MENU 3 a V.I.P. MENU, včetně polévky dle denní nabídky, do 14:30

MENU3: Smažený sýr v bramboráku, obloha (A1,A3,A7)

99,-

V. I. P 1: 150g Smažený kapr, vařené brambory  (A1,A3,A7)

V. I. P 2 : 150g Kuřecí steak zapečený nivou, hranolky (A1,A7)

V.I.P. 3: 150g Steaková směs v bramboráku, obloha (A1,A3,A7)

V.I.P. 4: 150g Vepřový steak se šunkou a vejcem, opékané brambory (A1,A7,A3)

129,-

CENA MENU 1: 79,-

CENA MENU 2: 89,-

Alergeny: A1- obiloviny (lepek), A2- korýši, A3- vejce, A4- ryby, A5- podzemnice olejná (arašídy), A6- sója, A7- mléko, A8- skořápkové plody, A9- celer, A10- hořčice, A11- sezamové semínka, A12- oxid siřičitý a siřičitany, A13- vlčí bob - lupina, A14- měkkýši