Týdenní menu

 

Polední MENU 8. 7. – 11. 7. 2025

Úterý:

Polévka: Fazolová (A1)

MENU1: Smažená cuketa, vařené brambory (A1,A3,A7)

MENU2: Ďábelská kuřecí směs, dušená rýže (A1)

Středa:

Polévka:  Hovězí vývar s kapáním a zeleninou  (A1,A9,A3)

MENU1:  Vepřové rizoto sypané sýrem, okurek  (A1,A3,A7)

MENU2:  Svíčková na smetaně, houskový knedlík (A1,A7)

Čtvrtek:

Polévka: Žampionová (A1)

MENU1: Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem (A1,A7)

MENU2: Boloňské špagety sypané sýrem (A1,A7)

MENU2: Vepřový guláš, houskový knedlík (A1)

Pátek:

Polévka:  Kulajda (A1,A7)

MENU1:  Masová bašta, bramboráčky  (A1,A3)

MENU2:  Smažený vepřový řízek, vařené brambory (A1,A7,A3)

 

MENU3: 100g Smažený sýr, vařené brambory nebo hranolky (A1,A3,A7)   129,-

 

V. I. P 1: 150g Kuřecí steak s grilovanou cuketou, hranolky  (A1)

 

V. I. P 2 : 150g Kuřecí nudličky v nivové omáčce, hranolky (A1,A7)

V. I. P. 3: 150g Vepřový Ondráš v bramboráku, obloha (A1,A3)

V. I. P. 4: 200g Kapr na roštu, opékané brambory (A1,A4)

V. I. P. 5: 150g Medailonky z vepřové panenky s bylinkovou omáčkou, hranolky (A1,A7)

V. I. P. 6: 200g Smažené řízečky ze sumce, vařené brambory  (A1,A3,A7,A4)

V. I. P. 7: 300g Zeleninový salát kuřecími nudličkami a hermelínem, dresink (A1,A3,A7)

 

CENA MENU 1: 109,-

CENA MENU 2: 119,-

CENA VIP MENU: 159,-

Alergeny: A1- obiloviny (lepek), A2- korýši, A3- vejce, A4- ryby, A5- podzemnice olejná (arašídy), A6- sója, A7- mléko, A8- skořápkové plody, A9- celer, A10- hořčice, A11- sezamové semínka, A12- oxid siřičitý a siřičitany, A13- vlčí bob - lupina, A14- měkkýši