Týdenní menu
Polední MENU 23. 4. – 26. 4. 2024
Úterý:
Polévka: Hrachová (A1)
MENU1: Koktejlová játra, dušená rýže (A1,A7)
MENU2: Smažené rybí prsty, vařené brambory (A1,A3,A7,A4)
Středa:
Polévka: Hovězí vývar s kapáním a zeleninou (A1,A9,A3)
MENU1: Bramborové šišky s povidly a mákem, máslo, cukr (A1,A7,A3)
MENU2: Svíčková na smetaně, houskový knedlík (A1,A7)
Čtvrtek:
Polévka: Gulášová (A1)
MENU1: Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem (A1,A7)
MENU2: Kuřecí nudličky na žampionech, dušená rýže (A1)
Pátek:
Polévka: Uzená s kroupami (A1,A9)
MENU1: Čočka na kyselo, 2 ks vařené vejce, chléb (A1,A3,A7)
MENU2: Smažený kuřecí řízek, bramborový salát (A1,A3,A7)
MENU3: Smažené žampiony, hranolky nebo vařené brambory (A1,A3,A7) 129,-
V. I. P 1: 200g Kapr na roštu, opékané brambory, (A1,A4)
V. I. P 2 : 150g Kuřecí gordon blue, hranolky nebo vařené brambory (A1,A3,A7)
V. I. P. 3: 150g Kuřecí steak zapečený šunkou a sýrem, hranolky (A1,A7)
V. I. P. 4: 300g Těstoviny s kuřecím masem, zeleninou s smetanovou omáčkou (A1,A7)
V. I. P. 5: 250g Pstruh na másle, vařené brambory (A1,A7,A4)
V. I. P. 6: 250g Králík na zelenině, vařené brambory (A1,A7)
V. I. P. 7: 300g Vepřová panenka se švestkovou omáčkou, krokety (A1)
V. I. P. 8: Pizza Margherita (A1,A7)
CENA MENU 1: 109,-
CENA MENU 2: 119,-
CENA VIP MENU: 159,-
Alergeny: A1- obiloviny (lepek), A2- korýši, A3- vejce, A4- ryby, A5- podzemnice olejná (arašídy), A6- sója, A7- mléko, A8- skořápkové plody, A9- celer, A10- hořčice, A11- sezamové semínka, A12- oxid siřičitý a siřičitany, A13- vlčí bob - lupina, A14- měkkýši