Týdenní menu

 

Polední MENU 23. 4. – 27. 4. 2018

Od 11:00 do 14:30 nebo do vyprodání zásob

Úterý:

Polévka:  Frankfurtská (A1)

MENU1:  Smažený květák, vařené brambory, tatarka (A1,A3,A7)

MENU2:  Plněný paprikový lusk, rajská omáčka, houskový knedlík (A1, A3)

 

Středa:

Polévka:  Hovězí vývar s játrovou rýží, nudlemi a zeleninou (A1, A3, A9)

MENU1:  Pikantní fazole, opečený klobás, chléb (A1, A3, A7)

MENU2:  Svíčková na smetaně, houskový knedlík (A1, A3, A7)

 

Čtvrtek:

Polévka: Žampionová (A1)

MENU1: Zabijačkový guláš, houskový knedlík (A1, A3, A7)

MENU2: Kuřecí špíz, dušená rýže (A1)

 

Pátek:

Polévka: Francouzská cibulačka (A1,A9)

MENU1:  Zeleninové lečo, chléb (A1, A3, A7)

MENU2:  Pečené kuře na zelenině, dušená rýže (A1)

Po celý týden MENU 3 a V.I.P. MENU, včetně polévky dle denní nabídky, do 14:30

MENU3: Smažená sýrová variace, vařené brambory (A1, A3, A7)                                                          89,-

V. I. P.: Steaková směs v bramboráku, obloha                                                                         109,-

CENA MENU 1: 69,-

CENA MENU 2: 79,-

Alergeny: A1- obiloviny(lepek), A2- korýši, A3- vejce, A4- ryby, A5- podzemnice olejná (arašídy), A6- sója, A7- mléko, A8- skořápkové plody, A9- celer, A10- hořčice, A11- sezamové semínka, A12- oxid siřičitý a siřičitany, A13- vlčí bob - lupina, A14- měkkýši