Týdenní menu
Polední MENU 8. 7. – 11. 7. 2025
Úterý:
Polévka: Fazolová (A1)
MENU1: Smažená cuketa, vařené brambory (A1,A3,A7)
MENU2: Ďábelská kuřecí směs, dušená rýže (A1)
Středa:
Polévka: Hovězí vývar s kapáním a zeleninou (A1,A9,A3)
MENU1: Vepřové rizoto sypané sýrem, okurek (A1,A3,A7)
MENU2: Svíčková na smetaně, houskový knedlík (A1,A7)
Čtvrtek:
Polévka: Žampionová (A1)
MENU1: Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem (A1,A7)
MENU2: Boloňské špagety sypané sýrem (A1,A7)
MENU2: Vepřový guláš, houskový knedlík (A1)
Pátek:
Polévka: Kulajda (A1,A7)
MENU1: Masová bašta, bramboráčky (A1,A3)
MENU2: Smažený vepřový řízek, vařené brambory (A1,A7,A3)
MENU3: 100g Smažený sýr, vařené brambory nebo hranolky (A1,A3,A7) 129,-
V. I. P 1: 150g Kuřecí steak s grilovanou cuketou, hranolky (A1)
V. I. P 2 : 150g Kuřecí nudličky v nivové omáčce, hranolky (A1,A7)
V. I. P. 3: 150g Vepřový Ondráš v bramboráku, obloha (A1,A3)
V. I. P. 4: 200g Kapr na roštu, opékané brambory (A1,A4)
V. I. P. 5: 150g Medailonky z vepřové panenky s bylinkovou omáčkou, hranolky (A1,A7)
V. I. P. 6: 200g Smažené řízečky ze sumce, vařené brambory (A1,A3,A7,A4)
V. I. P. 7: 300g Zeleninový salát kuřecími nudličkami a hermelínem, dresink (A1,A3,A7)
CENA MENU 1: 109,-
CENA MENU 2: 119,-
CENA VIP MENU: 159,-
Alergeny: A1- obiloviny (lepek), A2- korýši, A3- vejce, A4- ryby, A5- podzemnice olejná (arašídy), A6- sója, A7- mléko, A8- skořápkové plody, A9- celer, A10- hořčice, A11- sezamové semínka, A12- oxid siřičitý a siřičitany, A13- vlčí bob - lupina, A14- měkkýši