Týdenní menu

 

Polední MENU 16. 4. – 19. 4. 2024

Úterý:

Polévka: Hrstková (A1)

MENU1: Nudle s mákem, cukrem a máslem (A1,A7)

MENU2: Pečené kuřecí stehno, zapečené smetanové brambory (A1,A3,A7)

MENU2: Hovězí guláš, bramboráčky (A1,A3)

Středa:

Polévka:  Kuřecí vývar s těstovinou a zeleninou (A1,A9)

MENU1:  Indické kuřecí nudličky, dušená rýže (A1,A7)

MENU2:  Vepřová pečeně, houbová omáčka, houskový knedlík (A1)

Čtvrtek:

Polévka:  Frankfurtská (A1)

MENU1: Kynuté knedlíky s ovocem, strouhanka, máslo, cukr (A1,A7)

MENU2:  Segedínský guláš, houskový knedlík (A1,A7)

Pátek:

Polévka:  Žampionová (A1,A7)

MENU1:  Bramborový guláš s uzeninou, chléb (A1,A3,A7)

MENU2:  Smažený sýr, vařené brambory  (A1,A3,A7)

 

MENU3: Smažené sýrové duo, hranolky (A1,A3,A7)     129,-

 

V. I. P 1: 200g Kapr na grilu, opékané brambory, (A1,A4)

 

V. I. P 2 : 150g Steaková směs v bramboráku, obloha (A1,A3)

V. I. P. 3: 300g Čínské nudle s kuřecím masem a zeleninou (A1)

V. I. P. 4: 150g Kuřecí steak se švestkovou omáčkou, americké brambory  (A1)

V. I. P. 5: 300g  Salát z rukoly s krutony a kuřecím masem  (A1,A3)

V. I. P. 6: 150g Vepřový flamendr, americké brambory (A1)

V. I. P. 7: 300g Zeleninový salát s rybími prsty, dresink (A1,A3,A4)

V. I. P. 8: 250g Pečený králík na slanině, vařené brambory (A1,A7)

CENA MENU 1: 109,-

CENA MENU 2: 119,-

CENA VIP MENU: 159,-

Alergeny: A1- obiloviny (lepek), A2- korýši, A3- vejce, A4- ryby, A5- podzemnice olejná (arašídy), A6- sója, A7- mléko, A8- skořápkové plody, A9- celer, A10- hořčice, A11- sezamové semínka, A12- oxid siřičitý a siřičitany, A13- vlčí bob - lupina, A14- měkkýši