Týdenní menu

Polední MENU 1. 10. – 4. 10. 2024

Úterý:

Polévka: Čočková (A1)

MENU1: Sekaná pečeně, bramborová kaše (A1,A3,A7)

MENU2: Smažený vepřový kotlet, bramborový salát (A1,A3)

Středa:

Polévka:  Hovězí vývar s nudlemi a zeleninou  (A1,A9)

MENU1:  Kuřecí nudličky na kari, dušená rýže  (A1,A7)

MENU2:  Pečená plec, dušená kapusta, bramborový knedlík (A1,A3)

Čtvrtek:

Polévka:  Zelná s uzeninou (A1)

MENU 1: Bavorské vdolky s povidly a šlehačkou (A1,A7)

MENU2: Rajská omáčka, masové kuličky, houskový knedlík (A1,A3)

Pátek:

Polévka:  Cibulačka (A1,A9)

MENU1:  Pikantní fazole s opečenou klobásou, chléb  (A1,A3,A7)

MENU2:  Smažený vepřový řízek, vařené brambory (A1,A3,A7)

 

MENU3: Smažené žampiony, vařené brambory (A1,A3,A7)                      129,-

 

V. I. P 1: 200g Smažený kapr, vařené brambory (A1,A4,A7)

 

V. I. P 2 : 200g Pečený králík, vařené brambory (A1)

V. I. P. 3: 150g Kuřecí nudličky v nivové omáčce, hranolky (A1,A7)

V. I. P. 4: 150g Kuřecí steak zapečený hermelínem, hranolky (A1,A7)

V. I. P. 5: 300g Smetanové brambory s kuřecím masem a zeleninou (A1,A7)

V. I. P.6: 300g Těstoviny s kuřecím masem a sýrovou omáčkou (A1,A7)

V. I. P. 7: 100g Smažený hermelín, hranolky (A1,A3,A7)

V. I. P. 8: 150g Steaková směs v bramboráku, obloha (A1,A3)

V. I. P. 9: 300g Pečená vepřová žebra, hořčice, chléb (A1,A3,A7,A10)

CENA MENU 1: 109,-

CENA MENU 2: 119,-

CENA VIP MENU: 159,-

Alergeny: A1- obiloviny (lepek), A2- korýši, A3- vejce, A4- ryby, A5- podzemnice olejná (arašídy), A6- sója, A7- mléko, A8- skořápkové plody, A9- celer, A10- hořčice, A11- sezamové semínka, A12- oxid siřičitý a siřičitany, A13- vlčí bob - lupina, A14- měkkýši